KRYEFAQJA » Tag Archives: 72. 4 milionë euro

Tag Archives: 72. 4 milionë euro

FMN miraton disbursimin e këstit prej 72. 4 milionë eurove për Shqipërinë

FMN mbërrin në Tiranë

Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar miratoi të mërkurën rishikimin e pestë dhe të gjashtë të marrëveshjes me Shqipërinë, duke i hapur rrugë disbursimit të këstit prej 72. 4 milionë eurove. Sipas vendimit Bordi Ekzekutiv i FMN ka aprovuar rishikimin e ecurisë së ekonomisë së Shqipërisë në bazë të programit …

Më shumë