KRYEFAQJA » Tag Archives: 8 vjetori

Tag Archives: 8 vjetori

Kosova nis përgatitjet për festimin e 8 vjetorit të pavarësisë

Kosova nis përgatitjet për festimin e 8 vjetorit të pavarsisë

Në Kosovë po bëhen përgatitjet e fundit për festimin e 8 vjetorit të pavarsisë më 17 Shkurt. Qeveria ka ngrituer komisionin që do të bashkërendojë veprimtaritë zyrtare e festive me përfaqësues nga kryeministria, ministrja e kulturës,e brnedshme, forcat e sgurisë së Kosovës, bashkia e Prishtinës dhe shoqata të ndryshme, përfshi …

Më shumë