KRYEFAQJA » Tag Archives: 847 kompani call center

Tag Archives: 847 kompani call center

Ligji për Call Center, Daci: Ligji e vështirëson punën, por nuk ka arsye për mbyllje

Ligji për Call Center, Daci: Ligji e vështirëson punën, por nuk ka arsye për mbyllje

Më 1 prill fillojnë efektet e para të ligjit të miratuar në senatin italian për bizneset Call Center që operojnë në vende të ndryshme jashtë Italisë, përfshirë dhe Shqipërinë. Deri tani në Shqipëri janë mbyllur disa sipërmarrje të vogla. Sipas përfaqësuesit të një bisnesi të madh Call Center, Blenard Daci, …

Më shumë