KRYEFAQJA » Tag Archives: 9 të pandehur

Tag Archives: 9 të pandehur

Proçesi “Xibraka”, prokurorët mbrojnë akuzën pa asnjë dëshmitar

Asnjë dëshmitar nuk do të thirret në proçesin ndaj 9 të pandehurve të akuzuar për prodhim dhe trafik ndërkombëtarë kokaine. Proçesi ndaj shtatë shqiptarëve dhe dy kolumbianëve, të akuzuar për përpunim kokaine në një laborator në Xibrakë të Elbasanit, pritet që të zhvillohet vetëm mbi bazën e përgjimeve, survejimeve dhe provave …

Më shumë