KRYEFAQJA » Tag Archives: adisa

Tag Archives: adisa

Krujë: ADISA hap qendrën me një ndalesë One Stop Shop në Krujë

Një tjetër One stop shop, si qendër e unifikuar shërbimesh të standartizuara publike, është inauguruar në Krujë. 240 shërbime nga 6 institucione janë tashmë në dispozicion të qytetarëve. Organizimi i shërbimeve me qendër vëmendjeje qytetarin, shmangia e korrupsionit e transparenca, efikasiteti dhe performanca janë risitë e kësaj qasjeje. Drejtoresha e …

Më shumë

ADISA: Në dy muaj, 2000 qytetarë informacion për shërbimet publike që ofrohen në sportele

ADISA: Në dy muaj, 2000 qytetarë informacion për shërbimet publike që ofrohen në sportele

Çfarë duhet te dish nëse do të kërkosh shërbim për pronën, kartën e shëndetit, sigurimet shoqërore, patentën, apo pasaportën e kartën e identitetit? Informacioni është një telefonatë larg, 11800. 1743 telefonata që nga hapja e qendrës së shërbimit të informimit nga ADISA në tetor të këtij viti, ku dominojnë kërkesat …

Më shumë

ADISA: 118 00-në dy muaj, 2000 qytetarë informacion për shërbimet publike që ofrohen në sportele

1743 telefonata që nga hapja e qendrës së shërbimit të informimit nga ADISA në Tetor të këtij viti, ku dominojnë kërkesat për Zyrën e rregjistrimit të pasurive të patundshme, pasuar nga ato që lidhen me gjendjen civile apo të drejtorisë së transportit rrugor. Krahas kontrollit të standarteve të ofruara, ndërgjegjësimi …

Më shumë

Harito: “Aplikimet elektronike, shmangni korrupsionin dhe merni shërbimet në kohë.”

adisa, shqiperi, milena harito, zyrat e regjistrimit te pronave te paluajteshme

55 mijë aplikime janë regjistruar në sportelet e Zyrave të regjistrimit të pasurive të Paluajtshme, që nga nëntori i viti të shkuar kur shërbimet e dhënies së çertifikatave kaluan nën menaxhimin e Qendrës së Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, duke mbuluar në kohë, 80 % të tyre. Në një vizitë …

Më shumë