KRYEFAQJA » Tag Archives: administara

Tag Archives: administara

Harito: Objektivi për 2025: Në administratë të mos qarkullojë asnjë fije letër, çdo gjë në format dixhital

Harito: Objektivi për 2025: Në administratë të mos qarkullojë asnjë fije letër, çdo gjë në format dixhital

Në Shqipëri ekziston një nga praktikat më të mira në rajon të aplikimit të një infrastrukture dixhitale moderne. Në analizën vjetore të dikasterit që drejton prej më shumë se tre vjetësh, Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike Milena Harito, vlerësoi faktin që falë lidhjes përmes një infrastrukture dixhitale të vetme …

Më shumë