KRYEFAQJA » Tag Archives: Administrata Pensionale

Tag Archives: Administrata Pensionale

Prishtinë, alarm për bombë

Prishtinë, alarm për bombë

Policia e Kosovës ka larguar një mjet afër Administratës Pensionale të Kosovës, pas dyshimeve se në të kishte lëndë shpërthyese. Alarmi u dha rreth orës 11:00 nga punonjësit e kësaj zyre. Policia tha se e kish verifikuar mjetin e dyshuar shpërthyes dhe arriti ta largojë nga zyrat e Administratës Pensionale …

Më shumë