KRYEFAQJA » Tag Archives: aerdodrome

Tag Archives: aerdodrome

Ikën eksluziviteti i Rinasit, pritet firma

Ikën eksluziviteti i Rinasit, pritet firma

Ministria shqiptare e transportit dhe infrastrukturës dhe autoritetet konçesionare të aeroprotit ndërkombëtar “Nënë Tereza” të Rinasit, kanë rënë dakord që të firmosim marreveshjen sipas të cilës këtij aeroporti i zvogëlohet eksluziviteti. Firma pritet të hidhet pas pak nga ministri Edmond Haxhinasto, ministrja e ekonomisë Milva Ikonomi dhe autoritetet konçesionare. Ky hap pritet …

Më shumë