KRYEFAQJA » Tag Archives: Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”

Tag Archives: Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar "Nënë Tereza"

China Everbright Limited, një kompani ndërkombëtare investimesh dhe menaxhimi të aseteve e vendosur në Hong Kong, ka marrë në zotërim 100 përqind të kapitalit aksionar të Tirana International Airport (TIA). Njoftimi është dhënë për mediat nga Rolf Castro-Vasquez, Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s. “Me kënaqësi njoftojmë një epokë ndryshimi …

Më shumë

Parlament, komisionet diskutojnë rreth ekskluzivitetit të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar "Nënë Tereza"

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto si dhe ai i Financave, Arben Ahmetaj, kanë dhënë të mërkurën para komisionit parlamentar të ekonomisë më shumë hollësi rreth marrëveshjes së arritur me Kompaninë “Tirana Airport Partners” për zvogëlimin e rrezes së ekskluzivitetit të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Marrëveshja e lidhur në …

Më shumë