KRYEFAQJA » Tag Archives: aeroportin e Korçës

Tag Archives: aeroportin e Korçës

Aeroport edhe në Korçë, hapet proçedura për studimin e fizibilitetit

Fondi shqiptar i zhvillimit do të financoje një studim fizibilitetit për aeroportin e Korçës. Në dokumentet teknike shkruhet se kjo proçedurë vjen pas kërkesës së bërë nga bashkitë Korçë, Pogradec, Kolonjë, Devoll, Maliq dhe Pustec të cilat i janë drejtuar Fondit, për të financuar një studim fizibiliteti për ndërtimin dhe …

Më shumë