KRYEFAQJA » Tag Archives: Agim Nuhiu

Tag Archives: Agim Nuhiu

Shqipëri-Maqedoni: Nënshkruhet protokolli për ndjekje ndërkufitare

Shqipëri-Maqedoni: Nënshkruhet protokolli për ndjekje ndërkufitare

Shqipëria dhe Maqedonia nënshkruan sot në Tiranë një dokument që synon forcimin dhe bashkëpunimin policor dhe operacional ndërmjet strukturave të dy vendeve fqinje. Ky dokument i emërtuar “Protokolli ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Brendshme të Republikës së Maqedonisë për ndjekjen konstante ndërkufitare”, …

Më shumë