KRYEFAQJA » Tag Archives: Agjencia Ndërkombëtare për Energji

Tag Archives: Agjencia Ndërkombëtare për Energji

Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë: Më shumë vdekje të parakohshme nga ndotja e ajrit

Dështimi për të ndryshuar mënyrën se si bota përdor dhe prodhon energjinë do të rezultojë me më shumë vdekje të parakohshme nga ndotja e ajrit. Kjo është gjetja kryesore e raportit të publikuar nga Agjencia Ndërkombëtare për Energji. Rreth 6.5 milionë vdekje në vit, në gjithë botën, i shkojnë cilësisë …

Më shumë