KRYEFAQJA » Tag Archives: agjensisë Erasmus

Tag Archives: agjensisë Erasmus

Tiranë: Dita informative e Erasmus

Autoritete në Tiranë dhe përfaqësues të agjensisë Erasmus u kanë bërë thirrje të rinjve t’i bashkohen Programit të ri arsimor të Bashkimit Evropian. Në ditën informative të Erasmus në Tiranë, janë shpallur mundësitë aktuale për të aplikuar për universitete europiane në periudha e kohëzgjatje të ndryshme. Projekti që ka ardhur …

Më shumë