KRYEFAQJA » Tag Archives: Akademia e Shkencave ndan çmimet vjetore

Tag Archives: Akademia e Shkencave ndan çmimet vjetore

Akademia e Shkencave ndan çmimet vjetore për shkenctarët

Akademia-e-Shkencave, Akademia e Shkencave ndan çmimet vjetore, për shkenctarët, historianet

“Arbërit e Jonit” një studim historik nga profesor Pëllumb Xhufi është vlerësuar nga Akademia e Shkencave me çmimin “Çabej”. Ky është një prej çmimeve të cilat Akademia e Shkencave ka vendosur të ndajë si çmime vjetore për të nxitur shkencetarët të jenë konkurrues dhe inovativë në fushën e kërkimit shkencor. …

Më shumë