KRYEFAQJA » Tag Archives: Akademikët

Tag Archives: Akademikët

Akademikët diskutojnë rimodelimin e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë

Akademia e Shkencave e Shqipërisë ka inicuar një forum publik mbi rimodelimin e zhvillimit të Shqipërisë. Gjithçka mbështetet në kontekstet lokale, burimet natyrore, njerëzore si edhe kulturën, psikologjinë shoqërore dhe antropologjinë ekonomike të shqiptarëve. Në forum merrnin pjesë përfaqësues të qeverisë, studiues të shquar të ekonomisë dhe shkencave shoqërore nga …

Më shumë