KRYEFAQJA » Tag Archives: aktet nënligjore

Tag Archives: aktet nënligjore

PD në opozitë lajmëron bllokimin e parlamentit

Policia: Protesta e opozitës do të zhvillohet nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Opozita ka paralajmëruar bllokimin e seancave plenare deri në miratimin e akteve nënligjore të dekriminalizimit të propozuar prej saj, si dhe dërgimit në Gjykatën Kushtetuese të deputetëve që ajo thotë se kanë shkelur kushtetutën duke perfituar fonde publike. Radikalizimi i situatës është lajmëruar nga kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha …

Më shumë