KRYEFAQJA » Tag Archives: AKU-ja

Tag Archives: AKU-ja

Gjobiten biznese nga AKU-ja për mosplotësimin e kushteve higjenosanitare

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka penalizuar me gjoba nga 300 deri në 500 mijë lekë bashkitë Tiranë, Shkodër, Fier, Durrës, etj si dhe disa kompani që administrojnë tregjet e hapura të miratuara nga njësitë e qeverisjes vendore, apo edhe subjekte të ndryshme, të cilat nuk plotësonin kushtet higjenosanitare të tregtimit …

Më shumë