KRYEFAQJA » Tag Archives: akull

Tag Archives: akull

Ngricat vështirësojnë qarkullimin

Ngricat vështirësojnë qarkullimin

Reshjet e dëborës gati janë ndërprerë, por temperaturat shumë të ulëta në të gjithë vendin, kanë vështirësuar qarkullimin. Emergjencat Civile njoftojnë se disa akse rrugore rurale në zona të thella malore nuk ka qenë e mundur të hapen plotësisht. Akset nacionale janë plotësisht të qarkullueshme dhe vetëm në disa segmente …

Më shumë

Shqipëria drejt sfidës së akullit

Shqipëria drejt sfidës së akullit

Shqipëria është përfshirë orët e fundit nga temperatura të ulta, rreshje shiu, dëbore dhe ngrica. Më të pranishme janë ato në zonën lindore. Situata ka filluar të vështirësohet në Shkodër, Pukë dhe Kukës. Rreshjet intensive të dëborës kanë çuar në rritjen e trashësisë së saj nga 20-50 centimetra, duke krijuar …

Më shumë

Shqipëri, po nis dimri i vërtetë

Shqipëri, po nis dimri i vërtetë

Reshjet e shiut, dëborës dhe temperaturat e ulta kanë përfshirë Shqipërinë. Situata po vështirësohet gjithnjë e më shumë veçanërisht në juglindje dhe verilindje të vendit, ku trashësia e dëborës po rritet. Në qarkun e Kukësit dhe atë të Dibrës, trashësia e dëborës i ka kaluar 10 centimetra në qytete, ndërsa …

Më shumë