KRYEFAQJA » Tag Archives: albanian tourism

Tag Archives: albanian tourism

Berati, 8 vite në UNESCO

berat, unesco, 8 vite, albanian tourism

Specialistë të trashëgimisë kulturore, drejtues institucionesh vendore të artit u mblodhën në Berat për të përkujtuar 8 vjetorin e përfshirjes së këtij qyteti në listën e pasurisë së njerëzimit, UNESCO. Gjatë një dite të mbushur me aktivitete kulturore është kërkuar më shumë bashkëpunim mes institucioneve dhe qytetarëve me qëllim ruajtjen, …

Më shumë