KRYEFAQJA » Tag Archives: Aleanca kundër importit të plehrave

Tag Archives: Aleanca kundër importit të plehrave

AKIP: Kryeministri të konsiderojë grup interesi të gjithë popullin shqiptar

Aleanca Kundër Importit të Plehrave deklaron se takimi i sotëm i kryeministrit Edi Rama me një grup të njohur si “Shoqata e Ricikluesve” përbën veprimin e rradhës propagandistik dhe të pavlerë të kryeministrit në mbrojtje të importit të plehrave. AKIP i sugjeron kryeministrit që të mos konsiderojë “grup interesi” vetëm …

Më shumë

Tiranë: Protesta kundër ligjit për importin e plehrave para parlamentit

Me simbolikën e kazanit ku çdo ditë në hedhim mbeturinat të pandara në të thjeshta dhe të riciklueshme Aleanca kundër importit të plehrave të mbështetur nga qytetarë proteston para kuvendit këtë të enjte kundër ligjit për importin e plehrave. Sugjerimi i partisë lëvizja socialiste për integrim që kërkon se shoqëria …

Më shumë