KRYEFAQJA » Tag Archives: Aleppo të Sirisë

Tag Archives: Aleppo të Sirisë

Ban Ki-moon: Thirrje palëve që të bëjnë të pamundurën për të mbrojtur civilët në Siri

Ban Ki-Moon lë detyrën më 31 dhjetor

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon ka shprehur alarmin “mbi raportet e mizorive kundër një numri të madh të civilëve” në qytetin e Aleppo të Sirisë. Ban u bëri thirrje të gjitha palëve, veçanërisht qeverisë së Sirisë dhe aleatëve të saj, për të mbrojtur civilët. Këshilltari humanitar i OKB-së, …

Më shumë