KRYEFAQJA » Tag Archives: alfred hitchcock

Tag Archives: alfred hitchcock

“39 Hapat”; Premierë në Teatrin e Metropolit

“39 Hapat”, Premierë, në Teatrin e Metropolit, risi, stil burlesque, alfred hitchcock

Nga Broduej në Teatrin e Metropolit komedia “39 Hapat” vjen për publikun shqiptar në regjinë e Qëndrim Rijanit. Katër aktorë portretizojnë 130 karaktere, shpesh herë të cilët i ndryshojnë rolet përpara syrit të spektatorit. Vepra e Patrik Barlow, është një përshtatje e romanit të John Buchan dhe filmit të  Alfred Hitchcock …

Më shumë