KRYEFAQJA » Tag Archives: aluzini

Tag Archives: aluzini

Gjermeni: ALUIZNI për procedurat e legalizimit të ndërtesave me shtesa

aluzini, elbasan, eglantina gjermeni

Ministrja e Zhvillimit Urban Gjermeni, shoqëruar nga deputetja e zonës Kushi, kryebashkiaku i qytetit të Elbasanit, Qazim Sejdini, si dhe Drejtori i ALIUZNI-t të qytetit të Elbasanit, Maringlen Disha, zhvilluan një takim me banorë që kanë përfituar nga VKM “Për përcaktimin e rregullave të legalizimit të objekteve me leje ndërtimi, …

Më shumë