KRYEFAQJA » Tag Archives: ambasada shqiptare ne zvicer

Tag Archives: ambasada shqiptare ne zvicer

Gjenevë: Vlerësohet kontributi i Shqipërisë për stabilitetin dhe paqen

Shqipëria vlerësohet si një faktor paqeje për rajonin, por edhe si shembull për bashkëjetesën fetare. Përfaqësuesi i OKB-së Michael Moller, i shprehu këto qëndrime në një takim të organizuar nga Misioni i Përhershëm i Shqipërisë në Gjenevë. Duke vlerësuar kontributin e misionit të vendit tonë në këtë organizëm dhe të …

Më shumë