KRYEFAQJA » Tag Archives: Ambasadori austriak

Tag Archives: Ambasadori austriak

Sattler: Partitë të dialogojnë dhe të marrin pjesë në zgjedhje

Sattler: Partitë të dialogojnë dhe të marrin pjesë në zgjedhje

Ndërsa ambasadorja gjermane deklaroi një ditë më parë se më e rëndësishme është që zgjedhjet parlamentare të zhvillohen në kohën e duhur me përfshirjen e partive që dëshirojnë të marrin pjesë në to, për Ambasadorin austriak në vendin tonë Johann Satler e rëndësishme është që të gjitha partitë politike të …

Më shumë

Sattler: Optimist për hapjen e negociatave Shqipëri- BE në dhjetor

johan-satler

Sinjalet e një vendimi pozitiv për çeljen e negociatave midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian janë përforcuar. Ambasadori austriak në Shqipëri Johan Sattler, ka deklaruar të martën nga Shkodra ku ndodhej për të marrë pjesë në një aktivitet, se është optimist për hapjen e këtyre negociatave në dhjetor. Një ditë më …

Më shumë