KRYEFAQJA » Tag Archives: ambasadori-i-ri-britanik

Tag Archives: ambasadori-i-ri-britanik

Ambasadori britanik: Reforma Zgjedhore nuk duhet të kushtëzohet nga votimi elektronik

Ambasada britanike në Tiranë do të dyfishojë personelin e vet diplomatik dhe do të vendosë atasheun ushtarak me seli

Ndërkombëtarët nxisin autoritetet dhe partitë politike shqiptare të vijojnë reformën zgjedhore. Ambasadori britanik në vendin tonë Duncan Norman, në një intervistë për RTSH, vlerëson se puna e Komisionit Zgjedhor, nuk duhet të kushtëzohet nga votimi elektronik :“ Qeveria britanike e mbështet plotësisht zbatimin e procesit të Vettingut dhe të Reformës …

Më shumë