KRYEFAQJA » Tag Archives: ambasadori Italian

Tag Archives: ambasadori Italian

Nis faza e dytë e investimeve për shtrirjen e shërbimeve publike në të gjithë territorin

Nis faza e dytë e investimeve për shtrirjen e shërbimeve publike në të gjithë territorin

Është firmosur marrëveshja e bashkëpunimit mes qeverisë shqiptare dhe ministrisë së inovacionit dhe administrtës publike UNDP dhe qeverisë italiane, për pjesën e dytë të financimeve për programin e reformës së administratës publike. Në fjalën e saj ministrja Harito theksoi se dixhitalizimi dhe standartizimi i shërbimeve ka qenë një nga arritjet e rëndësishme …

Më shumë