KRYEFAQJA » Tag Archives: Ambasadorja gjermane në Tiranë

Tag Archives: Ambasadorja gjermane në Tiranë

Schütz: Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Gjermanisë janë të shkëlqyera, por këto duhet të mbushen me jetë

Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Gjermanisë janë të shkëlqyera, por këto duhet të mbushen me jetë. Ambasadorja gjermane në Tiranë, e paraqiti kështu nisjen e tetorit gjerman që është këtë vit në dhjetëvjetorin e tij. Ndonëse ambasadorja vetë është në tetorin e parë gjerman në Shqipëri, ai këtë vit do të …

Më shumë