KRYEFAQJA » Tag Archives: Ambasadorja kineze

Tag Archives: Ambasadorja kineze

Ambasadorja kineze Jiang YU takim me përfaqësues të Agjencisë Shqiptare të zhvillimit

Përfaqësues të Agjencise Shqiptare të zhvillimit të investimeve janë takuar me një delegacioni kinez të kryesuar nga ambasadorja kineze në Tiranë Jiang YU. Agjencia konfirmoi ndihmën për të gjitha ato sipërmarreje kineze që synojnë tregun shqiptar për të investuar në fushat strategjike si, infrastrukturë, bujqësi, turizëm, energji dhe zonat ekonomike. …

Më shumë