KRYEFAQJA » Tag Archives: Ambasadorja Vlahutin

Tag Archives: Ambasadorja Vlahutin

Lu: Lufta në Siri, asnjë shqiptar nuk i bashkohet ISIS

Ambasadori Lu optimist: "2017-ta do të jetë vit i shkëlqyer për Shqipërinë"

Lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe luftëtarëve të huaj bashkoi në Durrës partnerët strategjike të Shqipërisë, numrin dy të qeverisë, përfaqesues të komuniteteve fetare dhe të organizatave jo fitimprurëse. Ambasadori amerikan deklaroi se nga Shqipëria nuk ka më luftëtarë që i bashkohen shtetit islamik, por vendi ynë dhe Ballkani perendimor gjenden …

Më shumë