KRYEFAQJA » Tag Archives: ambientalistet

Tag Archives: ambientalistet

Shkencëtarët: Mos ndërtoni mbi Vjosë

Ambientalistët vijojnë të këmbëngulin për mosndërtimin e hidrocentralit të Poçemit mbi Vjosë. Rreth 30 shkencëtarë nga universitetet më të njohura evropiane nga Vjena, Gjermania, Sllovenia, së bashku me kolegë nga Shqipëria janë rikthyer për të vijuar studimet mbi lumin Vjosa dhe kanë vetëm një rekomandim: Fritz SCHIEMER profesor i universitetit …

Më shumë

Ambientalistët kundërshtojnë resortin në Parkun e Divjakë – Karavastasë

Ambientalistët kundërshtojnë resortin në Parkun e Divjakë - Karavastasë

Në Shqipëri disa organizata ambientaliste kanë kundërshtuar projektin e ndërtimit të një resorti turistik brenda Parkut Kombëtar Divjakë – Karavasta, një nga parqet më të bukura në vend. Ato thonë se ndërtimi i këtij resorti kërcënon deri edhe ekzistencën e parkut. Ndërtimin e këtij resorti e synon kompania e njohur …

Më shumë