KRYEFAQJA » Tag Archives: amertamene

Tag Archives: amertamene

Manjani urdhëron: Përmbarimi të mos konfiskojë apartamentet me kontrate dhe të banuara!

Manjani urdhëron: Përmbarimi të mos konfiskojë apartamentet me kontrate dhe të banuara!

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka nxjerrë një udhëzim sipas të cilit përmbarimi nuk mund të konfiskojë apartamentet me kontrate dhe të banuara. Në një dalje para mediave zoti Manjani tha se “pallatet e ndërtuara me leje ndërtimi, apartamentet e të cilëve janë kaluar te qytetarët me kontratë sipërmarrjeje, por …

Më shumë