KRYEFAQJA » Tag Archives: anëtarësimin

Tag Archives: anëtarësimin

Hungaria mbështet hapjen e negociatave për anëtarësim e Shqipërisë në BE

Budapesti zyrtar mbështet hapjen e menjëhershme dhe pa vonesa të negociatave për anëtarësimin e vendit tonë në BE, pasi procesi i integrimit evropian është thelbësor për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor. Këtë mbështetje i’a dha kryediplomatit shqiptar, homologu i tij hungarez Peter Szijart i cili vlerësoi edhe procesin e reformave të …

Më shumë