KRYEFAQJA » Tag Archives: anrkorrupsion

Tag Archives: anrkorrupsion

Rumani vazhdojnë protestat kundër korrupsionit dhe qeverisë

Rumani vazhdojnë protestat kundër korrupsionit dhe qeverisë

Protestat qytetare në Rumani kundër korrupsionit dhe qeverisë vazhduan edhe natën e së dielës. Mbi 50,000 qytetarë në Bukuresht morën pjesë në protestë duke i quajtur udhëheqësit e vendit “hajdutë” dhe duke thirrur “poshtë korrupsioni”. Kjo ishte dita e 13-të e protestave popullore kundër Qeverisë social-demokrate, të udhëhequr nga Sorin …

Më shumë