KRYEFAQJA » Tag Archives: anti-korrupsion

Tag Archives: anti-korrupsion

Lu: Shqipëria të miratojë ligjin e duhur për BKH të pavarur dhe të paepur

Lu: "Shqipëria të miratojë ligjin e duhur për një njësi anti-korrupsion të pavarur dhe të paepur"

Ambasadori amerikan Donald Lu, vazhdon të flasi shqip sa herë kërkon të përçojë mesazhe të rëndësishme për shqiptarët, veçanërisht politikanëve shqiptarë. “U kërkoj atyre në të djathtë dhe në të majtë që të bien dakort se BKH është një institucion jetik për anti-korrupsionin në Shqipëri” tha zoti Lu gjatë një …

Më shumë