KRYEFAQJA » Tag Archives: apel

Tag Archives: apel

Lu: Koha e gjykatësve dhe prokurorëve të korruptuar ka përfunduar

Ambasadori Lu optimist: "2017-ta do të jetë vit i shkëlqyer për Shqipërinë"

Diplomatët e huaj të rëndësishëm në vendit tonë i kërkuan magjistrantëve të rinj të mos bien pre e presioneve apo korrupsionit gjatë dhënies së drejtësisë në karierën e tyre. Në ceremoninë e diplomimit të magjistratëve të rinj ambasadori amerikan Donald Lu përcolli mesazhe të forta për një drejtësi të pakorruptuar, ndërsa …

Më shumë

Çako apelon vendimin për pezullim

Gjykata e Apelit: Pezullimi i Çakos i padrejtë

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Haki Çako ka apeluar vendimin e Gjykatës së Tiranës për pezullimin e tij nga detyra, pas kërkesës së prokurorisë në lidhje me çështjen e egzistencës së një paisjeje përgjimi. Prokuroria thotë se ajo është administruar në kundërshtim me ligjin nga ana e Policisë …

Më shumë