KRYEFAQJA » Tag Archives: aqsh

Tag Archives: aqsh

Turqia do të dixhitalizojë dokumentat osmane në AQSH

Turqia do të dixhitalizojë dokumentat osmane në AQSH

Shqipëria dhe Turqia nënshkruan të hënën një marrëveshje bashkëpunimi për dixhitalizimin e dokumenteve në gjuhën osmane të cilat ndodhen në fondin e Arkivës Qëndrore të Shtetit. Për drejtorin e përgjithshëm Ardit Bido, dixhitalizimi i këtyre dokumentave ka një vlerë të veçantë historike sidomos përsa i përket periudhës para pavarësisë së …

Më shumë