KRYEFAQJA » Tag Archives: arkitektura italiane

Tag Archives: arkitektura italiane

Arkitektura italiane në Galerinë Kombëtare të Arteve

Galeria-Kombëtare-e-Arteve, tirane, kulture, arkitektura italiane, shekulli i 20

Arkitektura italiane e shekullit të njëzetë vjen në një ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve, nën titullin “Komuniteti Italian”. Ajo përfaqësohet nga dy emra të njohur të arkitekturës së vendit fqinj, Rafaela Poleti dhe Paolo Nikolin. Përmes revistave, librave dhe projekteve, në ekspozitë pasqyrohen qartazi marrëdhënien midis arkitekturës dhe arteve …

Më shumë