KRYEFAQJA » Tag Archives: Arrestohen 7 inspektorë tatimorë dhe një administrator privat

Tag Archives: Arrestohen 7 inspektorë tatimorë dhe një administrator privat

Arrestohen 7 inspektorë tatimorë dhe një administrator privat

7 inspektorë të Drejtorisë Rajonale Tatimore të tiranes janë vënë në pranga nga policia e kryeqytetit të akuzuar për veprat penale të “Shpërdorim i detyrës”, “Fshehje të ardhurash” dhe “Mospagim i taksave dhe tatimeve”. Pas një hetimi një vjeçar policia ka arritur të zbulojë dëmin ekonomik prej 1.2 miliardë që …

Më shumë