KRYEFAQJA » Tag Archives: ARRSH-së

Tag Archives: ARRSH-së

ARRSH:Ka sinjalistikë,mungojnë fondet

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën përgjegjës fondet e munguara për përfundimin e punimeve në disa prej akseve e rrugëve kombëtare dhe jo mungesën e sinjalistikës që çon në rastet e aksidenteve. Drejtori i Mirëmbajtjes së rrugëve, pranë ARRSH-së, Spartak Tarka, në një intervistë për TVSH-në, thotë se sinjalistika kryesore është prezente …

Më shumë