KRYEFAQJA » Tag Archives: arsimi parauniversitat

Tag Archives: arsimi parauniversitat

Epidemia e gripit, mbyllen çerdhet, kopështet dhe shkollat deri në 7 janar

ministria e shendetesise, masa per parandalimin e gripit, mbyllen institucionet, arsimi parauniversitat

Sëmundshmëria gripale në vend po rëndohet për shkak të përhapjes së menjëhershme të virusit. Nisur nga numri i lartë i qytetarëve që kanë kërkuar ndihmë pranë qëndrave shëndetësore gjendja mund të konsiderohet prag epidemie. Sipas ISHP në një javë janë rregjistruar mbi 15 mijë vizita me simptomat e gripit, por …

Më shumë