KRYEFAQJA » Tag Archives: artan shabani

Tag Archives: artan shabani

Art pamor ndër duar

Art pamor ndër duar

Historia e artit shqiptar mund të qëndrojë e ekspozuar në muret e Galerisë Kombëtare, por jo gjithnjë mund ta mbash në duar apo para syve. Pikërisht për këtë qëllim dhe lënien pas të një dokumentimi cilësor ka lindur ideimi dhe realizimi i katalogut që përmbledh veprat më përfaqësuese të fondit …

Më shumë