KRYEFAQJA » Tag Archives: artistëve Shqiptarë

Tag Archives: artistëve Shqiptarë

Galeria e Arteve çel pavionin me vepra të artistëve Shqiptarë

galeria-e-arteve

Ndërsa në sallen e ekspozitave prej ditësh qëndron e hapur ekspozita me kryevepra Italiane e njëmijë e nëntëqindës, në krah të saj, në Galerinë Kombëtare të Arteve, është çelur pavioni me vepra të artistëve Shqiptarë, ish-studentë të Akademive Italiane të Artit. Sipas studiueses Esmeralda Dalipi, pavioni përmban rreth 30 piktura dhe …

Më shumë