KRYEFAQJA » Tag Archives: Artistja e Popullit

Tag Archives: Artistja e Popullit

Është ndarë nga jeta “Artistja e Popullit”, Melpomeni Çobani

Është ndarë nga jeta në moshën 88-vjeçare Artistja e Popullit, aktorja e Estradës së Tiranës, Melpomeni Çobani. Melpomeni Çobani është një ndër themelueset e para të Estradës së Tiranës në vitin 1952, e cila shënon gjatë karrierës së saj artistike një mori rolesh në teatër, estradë dhe film. Veprimtaria artistike …

Më shumë