KRYEFAQJA » Tag Archives: autori i vitit

Tag Archives: autori i vitit

Agron Tufa-autori i vitit

Është një vëllim poetik, libri që ka rrokur vlerësimin e jurisë profesioniste në Panairin e Librit në Tiranë ndër 107 tituj të rinj që kanë paraqitur shtëpitë botuese. Autori më i mirë i vitit u shpall Agron Tufa për vëllimin poetik “Kafsha dhe Fantazma” botuar nga Onufri duke evidentuar tharmin …

Më shumë