KRYEFAQJA » Tag Archives: Autoriteti i Sigurisë Ushqimore Europiane

Tag Archives: Autoriteti i Sigurisë Ushqimore Europiane

Çokollatat “Kinder” kancerogjene

Çokollatat janë të preferuarat e fëmijëve, dhe shpesh kjo ka qënë një betejë e humbur për prindërit që ata t’i ndalojnë vogëlushët e tyre që t’i konsumojnë. Por tashmë vjen një tjetër alarm për prindërit. Mos i lejoni fëmijët të konsumojnë çokollata “Kinder”. Është Autoriteti i Sigurisë Ushqimore Europiane, i …

Më shumë