KRYEFAQJA » Tag Archives: Axhenda e ndërlidhshmërisë në Ballkanin Perëndimor

Tag Archives: Axhenda e ndërlidhshmërisë në Ballkanin Perëndimor

Bushati në Ministerialin e OSBE

Procesi i Berlinit dhe axhenda e ndërlidhjes rajonale kane rezultuar të jetë  faktor kyç në forcimin e bashkëpunimit politik, ndërtimin e besimit dhe sigurisë në Ballkanin Perëndimor. Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati, iu drejtua Ministerialit të OSBE-së, të mbajtur në Potsdam, Gjermani, me vlerësime për rolin e Gjermanisë …

Më shumë