KRYEFAQJA » Tag Archives: axhendë të përbashkët në fushën e mbrojtjes

Tag Archives: axhendë të përbashkët në fushën e mbrojtjes

Shqipëria dhe Kosova, axhendë të përbashkët në fushën e mbrojtjes

Shqipëria dhe Kosova, axhendë të përbashkët në fushën e mbrojtjes

Për Ministrinë e Mbrojtjes dhe atë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, dy janë prioritetet e axhendës së përbashkët: paprekshmëria e kufijve kushtetues dhe konsolidimi i shtetit të Kosovës. Këto dhe tema të tjera të rëndësishme që lidhen me planin e bashkëpunimit, u biseduan dhe deklaruan nga dy ministrat, Mimi …

Më shumë