KRYEFAQJA » Tag Archives: Azilin dhe Refugjatët

Tag Archives: Azilin dhe Refugjatët

Qeveria krijon Komisionin Kombëtar për Azilin dhe Refugjatët

Qeveria krijon Komisionin Kombëtar për Azilin dhe Refugjatët

Qeveria shqiptare ka vendosur të mërkurën krijimin e Komisionit Kombëtar për Azilin dhe Refugjatët. Sipas njoftimit të qeverisë, ai do të jetë autoriteti i vetëm kompetent, vendimmarrës, për ankimet kundër të gjitha vendimeve të autoritetit përgjegjës për azilin dhe refugjatët. Krijimi i këtij institucioni vjen kur kriza e refugjatëve kryesisht …

Më shumë