KRYEFAQJA » Tag Archives: Baba Haxhi Dede Edmond Brahimaj

Tag Archives: Baba Haxhi Dede Edmond Brahimaj

Vatikan, Papa pret Baba Haxhi Dede Edmond Brahimaj. Vlerësime për Shqipërinë dhe bashkëjetesën fetare

“Popullit shqiptar, me gjithë zemrën time, i jap bekimin tim. E lus Zotin ta ruajë, ta ndihmojë që të ecë përpara dhe kurrë, kurrë të mos lejojë asnjë luftë mes bijve të vet. Amen.” Ky ishte bekimi i Papa Françeskut për Shqipërinë gjatë takimit sot në Vatikan me Kryegjyshin botëror …

Më shumë